Byttebiksen

Byttebiksen


BYTTEBIKSEN

Stedet hvor det hos Ulf Jarl er muligt at købe og sælge brugte spejderuniformer og uniformstilbehør.

Vi køber og sælger de brugte uniformer for 100 kr. - eneste krav er at den ikke er fuld af huller eller malerpletter der ikke kan vaskes af (hvis det er tilfældet vil prisen være lavere). Spejderbælter købes og sælges for 100 kr. hvis de er i pæn stand.

LIGE NU HAR VI STOR MANGEL PÅ UNIFORMER I BØRNESTØRRELSER - så hvis du har en uniform eller to der hjemme som børnene er vokset fra hører vi det gerne.

Via byttebixens hjemmeside er det også muligt, at sælge andet spejder-relateret udstyr som soveposer, rygsække, regntøj, pandelamper mv. Den slags udstyr køber byttebixen dog ikke. Men du kan sætte tingene til salg via byttebixens hjemmeside. Der kunne jo sagtens være en anden spejder der gerne vil købe den junior-rygsæk du har til at stå og samle støv i kælderen.

Hvordan ser jeg hvad der er til salg ?
Byttebixen holder til på Nordgården - og vil som regel være åben når troppen er på Nordgården (da byttebixen i øjeblikket bestyres af Rikke - leder i troppen).

Hvordan køber jeg en uniform ?
Hvis du på hjemmesiden ser noget du gerne vil købe så send en email til bixen [at] ulfjarl [dot] dk (subject: byttebiksen) (bixen(at)ulfjarl.dk) og aftale nærmere. Du kan også kigge forbi Nordgården en af de mandage troppen holder møde på Nordgården.

Hvordan sælger jeg en uniform ?
Aflever uniformen til en leder og de vil så sørge for at du får dine penge for uniformen på et efterfølgende møde.