Om afdelingen

Aldersgruppe: 
16 - 23 år
Mødedag/tid: 
Torsdag 19-21
Ledere: 
Tobias Pryning
Helene Steensgaard Høyer
Lapland
Oak City 2013
Indkøbsvognsrally

Klan

Klan Klaphingst er gruppens klan for spejdere fra 16 og opefter.

Send en mail til kl [at] ulfjarl [dot] dk (subject: ulfjarl.dk) (klanlederen)

Vi er 18 aktive seniorspejdere i aldersgruppen 16-23, der holder møde om torsdagen fra klokken 19 og til vi er færdige. Vi mødes i vores dertil indrettede klan-lokale på Nordgården.

Det fede ved at være i klanen er, at vi selv bestemmer, hvad vi vil lave - så der er det kun os selv, der sætter grænserne! Vi laver alt fra enkelte hyggemøder til større projekter, som at bygge en shelter til gruppen. 

Vi er en aktiv del af vores gruppe og vi giver gerne en hjælpende hånd til arrangementer og ugentlige spejdermøder eller planlægger ture for forældre og ledere.

Vi holder altid sommerlejr i løbet af sommeren. Nogle gange er det sammen med resten af gruppen, for eksempel da vi deltog på Spejdernes Lejr 2017, og andre gange laver vi vores helt egen sommerlejr. De sidste par år har blandt andet budt på vandre- og kanoture. Derudover deltager vi på diverse andre ture og løb, det være sig i gruppe, divisions eller korps-regi. 

Vi har et meget tæt samarbejde med andre klaner i divisionen. Sammen med dem tager vi på juletur, ”Åndssvag” (Årlig, Nostalgisk, Divisions, Super, Senior, Venne-Arrangements-Gensyn) og en masse andre lækre ture og arrangementer.
Hvis der er et projekt, der er for stort til klanen kan man altid få en anden klan med
på idéen!

Derudover er der selvfølgelig også det sociale, og både klanen i sig selv, men også Vestskov Division har et fantastisk sammenhold i form af fester og andre hyggelige arrangementer. 

Skriv endelig, hvis der er nogle spørgsmål - vi vil meget gerne være flere!