Nyheder

Spejdernes Lejr 2017 foreløbige nyheder, opdateres løbende

Hej alle.

Der er kommet aktivitets-app. Skriv bare sl2017.dk i din telefons browser.

Vi skal bo på den underlejr-plads i Møllens Kvarter, der hedder Kaffemøllen, se det her.

Det er meget forskelligt hvad man gerne vil vide noget om, og da informationerne fylder mere end 100 sider på hjemmesiden, er det vigtigt at du søger dine informationer på Spejdernes Lejrs hjemmeside, da den hele tiden opdateres og tilrettes. Der er også en del leder-info her.

Transport:  Fællestransporten sker i bus, der kører fra Brøndby Hallen (Brøndby Stadion 20), den 22. juli., kl.07.15 (bussen kører kl.08.00, sharp! og der skal lige være tid til at man kan sende mor og far hjem efter den bamse man glemte derhjemme). Hjemturen er den 30. juli, hvor der er afgang fra lejren kl.12. Vi er hjemme kl.16.19, v. Brøndby Hallen, yes, 16.19 er hvad vi har fået at vide :)

Aktiviteter På lejren er der forskellige alt efter hvilken alder man har. Der er aktiviteter for alle aldre. Her under kan I se de faste aktiviteter for Møllen. Resten af aktiviteterne ka tilmeldes via lejr-appen i "sl2017.dk. Er du leder / senior bedes du holde dig orienteret på Spejdernes Lejrs hjemmeside for aktiviteter, og også sørge for at tilmelde din gren de ønskede aktiviteter i rette tid. 

image.png vises

Aktiviteter for lederne, som skal koordineres i forhold til hvem der går med spejderne og hvem der går til leder-aktiviteter, koordinerer vi når vi nærmer os lejren. Ledernes aktiviteter tilpasses børnenes, så tilmeld din gren, så tilpasser vi resten efter det.

Penge-armbånd, også kaldet "skejsere" får I nærmere besked om på et af de sidste mandags-møder. Lejren er pengeløs og man indsætter pengene på nettet hjemmefra. Mor og far kan selv bestemme hvor mange penge man skal kunne hæve hver dag - alt det får I mere information om.

Hjemmesiden, hvor du kan bestille post til lejren hedder www.spejderpost.dk og åbner kort inden lejren begynder.

Lejren er både for os, og af os: Derfor sendes ledere og seniorer ud i lidt forskelligt pligtarbejde undervejs. Vores første (og måske eneste) lokumstjans ser ud til at blive søndag den 23. juli, stort set hele dagen, da det gælder hele Møllen. Så vi må skiftes... til gengæld er det formentlig den eneste gang vi så skal ordne dem.

Vores lejr-plads-sted i Møllen fordeler vi m de andre grupper i Brøndby og Glostrup i løbet af juni måned.

Husk grej-pakning på Gården, søndag den 25. juni kl.10.00. 

Foreløbig spejder-hilsen,

Helle, tlf. 29280030.